Esztrich betonozás - Burkolás

viktorepito.hu  I  info@viktorepito.hu


Esztrich betonozás - festés - gipszkartonozás - hidegburkolás - térkövezés


Gipszkartonozás

Olcsó, gyors és tiszta! Gipszkarton válaszfal, gipszkarton álmennyezet, kazettás álmennyezet, tetőterek, gipszkarton térelválasztó, gipszkarton szekrény, gipszkarton polc, gipszkarton dobozolás, rejtett világítás, gipszstukkó alapok, gipszkarton boltív, lámpa, bútor, design, gipszkartonozás olcsón gipszkartonnal. Ez mind gipszkartonból. Manapság az építkezések során egyre többen ismerik fel a gipszkarton előnyét, és szépségét. Tökéletes, gyors és látványos építőanyag. Gipszkarton, mint építőanyag most már több mint 100 éves múlttal rendelkezik. 

Vállalkozásunk csak lakossági megrendelésre vállal gipszkartonozást, gipszkartonból készült falak és függesztett álmennyezetek építését. Manapság a modern építészet elengedhetetlen tartozéka a szárazépítészet, ezért napjaink igényeinek megfelelően dekoratív, elegáns belsőépítészeti megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, mely során praktikus megoldásokkal, új formai lehetőségekkel, mutatós és eredeti megjelenést kölcsönzünk otthonának. Valószínűleg kevés olyan lakástulajdonos van a világon, aki maradéktalanul meg van elégedve otthonának elrendezésével, beosztásával. Az átépítésnek azonban még a gondolata is elborzasztja a legtöbbünket. Ezért azután vagy beletörődünk a szerintünk megváltoztathatatlanba, vagy megpróbálunk kevesebb hercehurcával járó technológiát alkalmazva változtatni, amin lehet. Mert ugye az mindenki előtt világos, hogy a főfalakat csak ritka esetekben lehet kimozdítani a helyükből, a válaszfalakat viszont igen. Vegyük alapul a legegyszerűbb helyzetet, amikor pl. egy kedvezőtlen, s ezért rosszul kihasználható helyiséget kellene kettéosztani egy új válaszfallal. E célra ma a legalkalmasabbak a gipszkarton válaszfalak, amelyek gyorsan kialakíthatók, s szinte alig járnak felfordulással, piszokkal.

Magyarországon egyre nagyobb körben válik ismertté a gipszkarton, mint építőanyag.

Gipszkarton válaszfal
Kitűnő megoldás épületgépészeti vagy elektromos vezetékek elrejtésére, különböző szerelvények, mint például a hang- és hőszigetelés beépítésére. A hagyományos válaszfalhoz képest jóval alacsonyabb áron kivitelezhető.

Gipszkarton mennyezet
A Rigips típusú gipszkartonból készült álmennyezet a legpraktikusabb megoldás, legyen szó a hang és hőszigetelő anyag beépítéséről, vezetékek elrejtéséről, vagy éppen egy elegáns, egyedi dizájnról. Kiváló ötlet abban az esetben is, ha a mennyezet esztétikai javítást igényel. Alkalmas magasabb helyiségek alacsonyabbra tételéhez is.

Gipszkarton tetőtér
Ha a tetőtérben szeretnénk kialakítani legújabb lakóterünket, a legalkalmasabb és ugyanakkor a legköltséghatékonyabb megoldás.